Cashback dezactivat Conectare

Portofel barbati Slim din Aluminiu pentru Carduri si Cash Protectie RFID, Koruma, KUK-68CBLUE, Albastru Carbon

Imagini KORUMA® KUK-68CBLUE - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii KORUMA® KUK-68CBLUE

(4,00/11 Recenzii)
Categorie: Portofele barbati
Brand: KORUMA®
Cod Produs:KUK-68CBLUE
Alte versiuni Culoare:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru KORUMA® KUK-68CBLUE

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă KORUMA® KUK-68CBLUE


Descriere KUK-68CBLUE

Portofelul barbati Slim din Aluminiu Koruma® pentru Carduri si Cash Protectie RFID, KUK-68CBLUE, Albastru Carbon este perfect pentru cei care cauta un portofel subtire si modern. Acesta are un logo imprimat si nu are un sistem de inchidere, pentru a oferi un acces rapid si usor la banii si cardurile tale. Portofelul este realizat din aluminiu si are o culoare albastra, ce face parte din colectia 2020. Acesta ofera protectie RFID pentru a preveni frauda si este ambalat intr-o cutie. Marimea portofelului este de 8,5 x 5,5 x 0,6 cm si are un singur buzunar. Brandul Koruma® ofera o garantie pentru aceasta piesa.

3cheaps - compară prețuri pentru Portofel barbati Slim din Aluminiu pentru Carduri si Cash Protectie RFID, Koruma, KUK-68CBLUE, Albastru Carbon (KUK-68CBLUE)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii KUK-68CBLUE

Recenzii KUK-68CBLUE

(4,00/11 Recenzii)

Portofel barbati Slim din Aluminiu pentru Carduri si Cash Protectie RFID, Koruma, KUK-68CBLUE, Albastru Carbon a obtinut nota 4,00 din media celor 11 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 4 din 11 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare