Cashback dezactivat Conectare

Port card Barbati din Piele Naturala cu Protectie RFID Proximitate Card de Credit, Koruma, KUK-32TOBR, Maro

Imagini KORUMA® KUK-32TOBR - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii KORUMA® KUK-32TOBR

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Portofele barbati
Brand: KORUMA®
Cod Produs:KUK-32TOBR

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru KORUMA® KUK-32TOBR

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă KORUMA® KUK-32TOBR


Descriere KUK-32TOBR

Portcardul Barbati din Piele Naturala cu Protectie RFID Proximitate Card de Credit, Koruma, KUK-32TOBR, Maro, este un produs de lux, cu un design modern, fabricat din piele naturala, ce ofera protectie RFID si un logo imprimat pe fata. Modelul are 4 buzunare, fara sistem de inchidere, si un buzunar Tap&Go™. Produsul face parte din colectia Koruma®, 2020, si este disponibil intr-o culoare maro. Acest portcard este perfect pentru persoanele care doresc sa se bucure de lux si eleganta.

3cheaps - compară prețuri pentru Port card Barbati din Piele Naturala cu Protectie RFID Proximitate Card de Credit, Koruma, KUK-32TOBR, Maro (KUK-32TOBR)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii KUK-32TOBR

Recenzii KUK-32TOBR

(0,00/ Recenzii)

Port card Barbati din Piele Naturala cu Protectie RFID Proximitate Card de Credit, Koruma, KUK-32TOBR, Maro a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare