Cashback dezactivat Conectare

Portofel barbati din Piele Naturala, Protectie RFID, Buzunar pentru buletin, Koruma, SM-905OBR, Maro

Imagini KORUMA® SM-905OBR - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii KORUMA® SM-905OBR

(5,00/74 Recenzii)
Categorie: Portofele barbati
Brand: KORUMA®
Cod Produs:SM-905OBR
Alte versiuni Culoare:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru KORUMA® SM-905OBR

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă KORUMA® SM-905OBR


Descriere SM-905OBR

Acest portofel din piele naturala maro de la Koruma® este perfect pentru organizarea cardurilor, bancnotelor si a altor elemente. Are un design elegant, cu logo imprimat pe partea din fata si inchis cu ajutorul capselor. Acest portofel are o grosime de 2.5 cm, ceea ce face ca acesta sa fie usor de transportat. Are 10 buzunare, inclusiv 2 compartimente pentru bancnote, 1 compartiment transparent, 1 buzunar pentru monede cu fermoar, 1 buzunar pentru carti de identitate si 1 buzunar pentru certificat de inregistrare. Acest portofel dispune de tehnologie RFID BLOCK™, care protejeaza cardurile impotriva furtului electronic in timp ce sunt in portofel. Acest portofel de marime 12.5 x 9.5 x 2.5 cm vine in ambalajul cutie.

3cheaps - compară prețuri pentru Portofel barbati din Piele Naturala, Protectie RFID, Buzunar pentru buletin, Koruma, SM-905OBR, Maro (SM-905OBR)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Recenzii SM-905OBR

(5,00/74 Recenzii)

Portofel barbati din Piele Naturala, Protectie RFID, Buzunar pentru buletin, Koruma, SM-905OBR, Maro a obtinut nota 5,00 din media celor 74 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 74 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare