Se apropie Valentine's Day și nu ai idei de cadou? Mergi la sigur cu o pereche de...șosete!

Se apropie Valentine's Day și nu ai idei de cadou? Mergi la sigur cu o pereche de...șosete!

 

Fie că relația ta e la început sau durează deja de câțiva ani și vă cunoașteți destul de bine, cadoul de Valentine's Day este o provocare pentru ambii parteneri. De obicei femeile găsesc mai ușor un cadou, și au răbdare să caute mai multe surse de inspirație. Pentru bărbați însă, alegerea unui cadou care să o impresioneze pe parteneră nu este o sarcină ușor de îndeplinit. Tocmai din acest motiv, am hotărât să venim în ajutorul lor cu o idee care, deși poate părea banală și convențională, se  poate dovedi chiar originală și surprinzătoare. 

Șosete, șosete, e vremea șosetelor…

Un cadou drăguț ar putea conține mai multe articole printre care o pereche de șosete clasice de bumbac, colorate sau cu un model mai deosebit - utile pentru confortul zilnic al partenerei tale, mai ales pe timpul iernii. Acestea pot fi însoțite de o pereche de ciorapi mai groși, simpli sau având diferite modele, cu talie joasă sau înaltă, important e că indiferent de ce ai alege, se vor dovedi un cadou binevenit și deosebit.

Sosete lungi bumbac Marilyn Piano Cotton

În funcție de cât de friguroasă este partenera ta, poți alege niște ciorapi cu o grosime de până la 250 den, sau mai puțini groși, în caz că este prietenă cu frigul și îi place să fie sexy în ciuda temperaturilor scăzute de afară. 

Gama culorilor este de asemenea una foarte variată, de la culori mai stridente și extravagante, până la cele mai palide sau mai calde, în acord cu personalitatea celei care-i va purta. 

Colanții modelatori - o alegere interpretabilă 

Pe lângă ciorapii clasici care pot fi luați pe sub îmbrăcăminte pentru diminuarea senzației de frig, mai există și colanții modelatorii. Pe lângă confortul termic pe care îl oferă, aceștia prezintă mari avantaje în comparație cu ciorapii groși clasici: modelează silueta și se mulează perfect pe picioare, nu se lasă în jos (precum dresul clasic), și sunt foarte plăcuți la atingere. 

Colanți Push Up

Cu toate acestea, alegerea colanților modelatori poate fi destul de interpretabilă (avand în vedere obsesia fetelor pentru o silueta perfectă), așa că mai bine mergi la sigur cu o pereche de ciorapi cu model, de o grosime medie și neapărat mărimea potrivită. Partea bună este că mărimile încep de obicei de la XS și ajung până la 2XL, iar aceste dimensiuni sunt standard, așadar dacă știi ce mărime poartă partenera ta la îmbrăcăminte, cu siguranță nu vei dai greș. 

 

Dresuri plasă pentru partenerele îndrăznețe și provocatoare!

O categorie de dresuri potrivite pentru femeile cărora le place să se simtă atrăgătoare și sexy este cea a dresurilor plasa. Ciorapii plasă se pot purta la orice ținută, modelele cu plasa mică se asortează foarte bine cu o ținută office, în timp ce modelele cu plasă mare sunt mai provocatoare, mai sexy și se potrivesc ținutelor mai casual. Indiferent de stilul obișnuit al partenerei, ciorapii plasă completează perfect orice ținută feminină așa că sigur va găsi ea ocazia de a-i asorta cu dress code-ul ales.

Ciorapi plasa mare Annes Angelina

Ciorapii de tip plasă pot fi de asemenea clasici, sau cu bandă adezivă. Ciorapii cu bandă adezivă sunt mai cool și mai sexy, au de obicei o bandă lată de aproximativ 6 cm, îmbrăcată într-un model clasic de dantelă, cu silicon pe interior pentru a preveni alunecarea. 

Seturi lenjerie sexy cu portjartiere

Dresurile și portjartierele sunt accesorii vestimentare adorate de bărbați, dar și de femei! Portjartierul este o lenjerie sexy extrem de feminină și provocatoare ce se poate purta cu succes atât la ținutele de zi, cât și la cele de seară sau de ocazie. Deși poate părea complicat de purtat la început, în timp se va dovedi versatil și confortabil. Fie că e vorba de un model de portjartier negru, ciorapi cu model, ciorapi plasa cu portjartier, un set de portjartieră și ciorapi de damă sau doar un dres pentru portjartier, este cu siguranță una dintre cele mai sexy accesorii pe care o femeie le poate deține, așadar nu ezita să-l alegi drept cadou!

https://cdn20.avanticart.ro/sosetaria.ro/pictures/portjartier-rose-22616-2.webp

Indiferent de alegerea pe care o faci - fie că hotărăști să iei un articol de îmbrăcăminte, ceva simbolic, funny sau chiar un cadou personalizat, nu uita că gestul și ideea contează mai mult decât cadoul în sine. Chiar dacă nu va fi absolut perfect, asigură-te că va fi unul original și deosebit, și poți fi convins că va fi apreciat pe măsură.Produse relevante

Meniu